Cand ciocolata nu mai are efect

Stau si ma uit in gol cu o bucata de ciocolata in mana. Se presupune ca ar trebui sa imi faca bine dar a naibii, nu m-a facut sa dispar de aici, nu mi-a pus un zambet pe fata si nici supararea nu mi-o amageste. Privesc in gol, tu esti langa mine insa parca nu mai esti, stiu ca o sa pleci, stiu ca raman aici singura si orice mi-ai spune iti raspund cu lacrimi. Cate una petru fiecare vorba buna ce o sa imi lipseasca, alta pentru felul in care radem impreuna, doua pentru dimineti si un fluviu doar asa, ca o sa imi lipsesti.

Nu pot sa ma uit in ochii tai, nu vreau sa ma vezi cum plang, e indeajuns ca ma auzi, iar tu, tu ma auzi mereu, dincolo de tacerea mea.

tears

Mai sunt doar 24 de ore iar noaptea asta trece repede. Sa te strang in brate? Daca as putea te-as lega cu bratele mele si nu ti-as mai da drumul. Asa as vrea sa te strang in noaptea asta ca vita de vie ce acopera in ani un perete, centrimetru cu centrimetru, pas cu pas, sa te cuprind mereu.

Intre doua respiratii privesc catre ciocolata. E topita in mana mea la fel cum fiecare lacrima o sa topeasca zilele ce vin. Si tot asa o sa imi adun fiecare gand, fiecare zambet si o sa le insemn pe tavan ca pe un calendar.

facebookmail

Posted in: Mix |