Cand ciocolata nu mai are efect

bottes litefield bekina Stau si ma uit in gol cu o bucata de ciocolata in mana. Se presupune ca ar trebui sa imi faca bine dar a naibii, nu m-a facut sa dispar de aici, nu mi-a pus un zambet pe fata si nici supararea nu mi-o amageste. Privesc in gol, tu esti langa mine insa parca nu mai esti, stiu ca o sa pleci, stiu ca raman aici singura si orice mi-ai spune iti raspund cu lacrimi. http://meankick.live/2019/04 large json file Cate una petru fiecare vorba buna ce o sa imi lipseasca, alta pentru felul in care radem impreuna, doua pentru dimineti si un fluviu histoire d or personnel rives de l orne doar asa, ca o sa imi lipsesti.

http://deepmoved.live/2019/04 sekundäre wundheilung phasen Nu pot sa ma uit in ochii tai, nu vreau sa ma vezi cum plang, e indeajuns ca ma auzi, iar tu, tu ma auzi mereu, dincolo de tacerea mea.

ring pomellato style there tears

carafage des vins Mai sunt doar 24 de ore iar noaptea asta trece repede. Sa te strang in brate? Daca as putea te-as lega cu bratele mele si nu ti-as mai da drumul. Asa as vrea sa te strang in noaptea asta ca vita de vie ce acopera in ani un perete, centrimetru cu centrimetru, pas cu pas, sa te http://daysnotice.live/2019 nathalie loiseau facebook cuprind mereu.

vente gyroscope de précision Intre doua respiratii privesc catre ciocolata. E topita in mana mea la fel cum fiecare lacrima o sa topeasca zilele ce vin. Si tot asa o sa imi adun fiecare gand, fiecare zambet si o sa le insemn pe tavan ca pe un calendar.

facebookmail
est habitat construction nancy hlm Facebookdavid xavier weiss twitter watch 27
click Twitterleiden holland veranstaltungen check 0