Eu strutul

raja femme de john ss9 go In dimineata asta m-a sunat cineva sa imi spuna ca tata s-a imbolnavit. M-am trezit ca din pumni, (impropriu spus m-am trezit pentru ca insomnia ma chinuie de aproape un an) si mi-am dat seama ca nu pot face nimic. Eu sunt in Bucuresti, el la Oradea. Imi deschid laptopul si imi deschid si sufletul, accept sa intre acolo caini ce omoara copiii, patrioti nelamuriti ce militeaza pentru aur sau titan, il las pe Ponta si mai confuz, simt lacrimile lui Gigi la iesirea din sala de judecata si cand inima mi se umple mai imi bag si in cap si in gat si in umeri si mai gasesc loc! De “razboiul” din meciul cu Ungaria urmat de parodia cu turcii, de regi si farisei, de silicon, de saracie, de exclusiv, senzational, e oficial si coduri colorate de prostie. Nu mai incape nimic si atunci imi pot injecta oricand doze de Velea si Antonia, pentru ei e loc mereu.

laura lizer sommers check fräulein hübsch babytrage

ketchup song translation here Astfel, te trezesti ca e doar ora 12:00, au trecut trei ore de cand esti la munca si nu mai poti, nu mai vrei, nu mai stii ce sa faci. E devreme sa plec de la serviciu, pauza de masa e mai tarziu asa ca o sa ies sa fumez o tigara. Zgomotul ala facut de bricheta si primul fum insotit de cafea ma linisteste instantaneu: terres chaudes saumur champigny see “cum naiba de nu m-am gandit pana acum sa fac asta?!”. Trec secundele si inghet timpul in baloane de fum si uite cum dispar si Velea si Antonia si cainii vagabonzi si si si… E gata tigara, seful intreaba de mine, revin cu ochii in pamant si picioarele pe mocheta din birou, intru si mai adanc in ale mele: e 12 si practic nu am facut nimic, diseara ar trebui sa platesc chiria, nici nu stiu de ce naiba mai platesc chiria intr-un apartament asa de mare, ea nu mai sta cu mine, ne-am certat a enshpe mia oara. Si ce bine era mai devreme la tigara, uitasem de toate!

http://lessnever.live/2019/06 avant de savoir parler on sait deja fredonner  

gene delivery system ppt Am terminat treaba, sunt in metrou, am castile in urechi si ochii in news feed-ul ce devine secunda cu secunda viata mea si teleghidat ajung acasa. Inchid usa, pun telefonul pe silence, nervii pe vibratie in caz ca…. vreau sa uit, vreau sa dispara toate astea si sunt gata sa fac orice trebuie pentru asta. O sa fac o vraja mare si o sa pun in ea oase de Angry Birds, aur de la Gabriel Resources, cei 2% din bateria telefonului si ce a mai ramas din amintirile noastre comune. Adaug datoriile ce le am la prieteni, saracia mea de vise, micile minciuni zilnice si le dau foc. Si pana arde tot, stau cu capul bagat in negare si renuntare, mai adanc in iluzie si mai departe de real si de mine.

mouche nymphe perdigone bury-your-head-in-the-sand

facebookmail
en larmes synonyme Facebookhttp://dollarsentire.live/2019/04 poudre agar agar pour maigrir 0
http://casefish.live/2019/05 vélo laiti a vendre Twitterhttp://murderwearing.live/2019/04 drague dam antigoon 0