Fericiti cei saraci in informatii

http://www.etobicokedentist.com/journal rencontre frossay espace rencontre brabant wallon watch Tot mai bine era pe timpul lui Ceausescu! Propozitia asta o mai auzim din cand in cand de la oameni in varsta, de la cei lipsiti de un loc de munca si de posibilitati, cei ce prefera minima subzistenta eventualei “bunastari” generate de capitalism. Pe de alta parte inainte de ’89, cel putin in zona Bistrita, se practica la scara mare trocul: vecina care lucra la Avicola ii dadea un pui vecinului ce muncea la “Renel”. Mai tarziu vecinul venea si ii repara instalatia electrica. pink love site de rencontre Sau oua pentru lapte, carne pentru… cizme, samd. In consecinta, nevoile primare erau cat de cat aranjate, insa exista o sete enorma de informatii. Media era aservita unui singur subiect si invariabil tot ce se emitea era pe respectiva tema. Ne-am castigat libertatea, nu mai e nevoie de troc cu vecinul, putem sa cumparam oricand cartofi din Belgia si legume din Turcia si odata cu asta a devenit accesibila si informatia. In toate formele ei, de  la caraghios la vulgar, repetativ sau grotesc. Astfel stie toata lumea ca:

jamel et melissa la rencontre go Ma opresc aici, desi as mai putea da zeci de exemple, gluma ce a devenit media nu mai ajuta in mod real pe nimeni. Totul este despre nimic, iar iluzia faptului ca avem informatii este cea mai mare forma de spalare pe creier. Deschide ochii, inima si urechile, tot ce ai nevoie sa stii e langa tine de obicei. Iar eu in acest context aleg sa fiu neinformat sau sarac cu duhul.

http://saintrabbit.com/data image prostituée amsterdam tv_brainrencontre kreol fm here Poza am facut-o in Agua Dulces (Uruguay)

toutypasse rencontre  

facebookmail
there Twitterprostituee sedan here 0