Iubirea ca o baterie

Inceputul. Frumos, cu fluturi in stomac si intalniri. Nu ai nevoie de nimeni si nimic sa iti spuna ce sa faci, voi stiti cel mai bine, sunteti amandoi plini de viata si asta e tot ce conteaza. Este acel moment cand stii fara nici cea mai mica urma de indoiala ca inima voastra e plina de dragoste. Atunci stii si ai baga mana in foc pentru asta.

full battery

De ce nu stii cand s-a terminat? Exista o metoda pentru a aprecia cu adevarat ca povestea in care ai crezut e gata “de tot”? Ca toata substanta, esenta si pasiunea a ajuns la zero? Ca tot ce ai incarcat ani de zile, sentimente, timp si planuri s-au descarcat dintr-o data? Ce bine ar fi… As vrea sa fie ca bateria unui telefon, sa primesc un avertisment la 20%. Si atunci sa ma uit in toate directiile si sa caut un loc de unde sa dau energie iubirii noastre. Sa imi bag degetele in priza cu tine de mana si daca doar asa se poate, fie…

Iti aduci aminte cand stateam la soare si radeam ca doi copii? Arsi pe nas, cu berea in mana si gura pana la urechi, nu ne faceam griji de nimic. Stiu, eram in vacanta insa din pacate viata nu ia vacanta, ea macina non stop ceva si pe noi cu ea.

Intr-o lume ideala ar aparea al doilea avertisment, la 10% cand deja stii ca timpul nu mai e de pierdut in mii de cuvinte fara sens. Ca eu am dreptate sau tu ai dreptate e egal cu zero atat timp cat nu exista noi in aceeasi propozitie. Cand nu mai conteaza cine conduce in relatia asta ci e important sa existe o directie.

Iar cand totul pare pierdut si inchis, sa mai poti sa deschizi inca o data povestea si macar sa arunci cu drag o ultima privire.

facebookmail