Stii de ce alergi?

Zi de zi avem ceva de facut. Uneori ne inchipuim ca suntem importanti si ne comportam ca atare. Plecam dimineata, trebuie sa ajungem la fix la munca, trebuie sa ne facem treaba bine, trebuie sa fim ok cu colegii si sa avem o relatie buna cu sefii. Acasa e familia cu care clar ar fi ideal sa te intelegi. Pana la ea, dupa munca, trebuie sa pleci si stai in trafic sau sa mergi pe jos prin ploaie, inainte de a ajunge, sa faci si cumparaturi, iar seara se presupune ca ar trebui sa ai si un pic de timp pentru tine. Cand suntem intrebati ce facem de multe ori raspundem simplu: alerg. 

Am invatat ca toate cele de mai sus nu inseamna aproape nimic. Cu exceptia familiei, aici sunt sigur. Si ca toata alergatura asta este inutila si nu aduce nimic bun. Nu ai timp pentru tine niciodata, nu mai ai grija de tine, iar lucrurile care par importante sunt de-a dreptul artificiale, nu au esenta.

Nu am fost niciodata un om prea activ cand e vorba de sport. Acum, de mai bine de un an sunt si mai mult decat atat, nu concep sa nu fac miscare. E cea mai buna forma de a trata gandurile ce inevitabil ne coplesesc la un moment dat pe toti. Cand esti doar tu, pe banda, in parc sau in bazin ai sanse mari sa fii sincer cu tine. Filmul de mai jos mi-a adus aminte de astfel de momente, va indemn sa va rupeti 10 minute si sa il vizionati si cine stie, poate de maine o sa incetati sa alergati fara sens.

facebookmail